Derneğimizin ilk toplantısı gerçekleştirildi

Çelik ürünleri ithal ve ihraç eden iş adamları, Çelik Dış Ticaret Derneği çatısı altında bir araya geldi. Yeni kurulan Derneğin 07.03.2017 tarihinde yapılan ilk Genel Kurul toplantısında Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri belirlendi.

Merkezi İstanbul olan Çelik Dış Ticaret Derneği; demir ve çelik ürünlerinin iç ve dış ticaretinin geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kuruldu. Dernek temel olarak çelik ürünleri ithal, ihraç eden firmalar ve iş adamlarından oluşan üyeleri arasında mesleki ve teknik işbirliğinin güçlendirilmesi, sektör firmalarına yönelik bilgilendirmeler yapılması, eğitim çalışmaları yürütülmesi, sektörde yaşanan sorunlara çözümler üretilmesi ve ilgili kurumlarla paylaşılması gibi konularda faaliyet gösterecek.

Çelik Dış Ticaret Derneği’nin 16.03.2017 tarihinde yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı gerçekleştirildi.

Çelik Dış Ticaret Derneğine üye olmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin [email protected] adresine mail atmaları rica olunur.